Old

Haha åh vad jag saknar detta. Hittade bilderna på min systers facebook. Dels är biderna från resan till Amsterdam, julafton och dagen då vi åkte skidor tillsammans. Jag var blond, knubbig (inte mycket ändring på den fronten, och tokglad. Inga bekymmer i hela världen.
kära 2009

Summerfeelings

Det går sådär med bloggen nu. Vad har jag gjort de senaste dagarna?
Spelat fotboll, inte orkat fota med systemkameran, festat, umgåtts med en massa människor, träffat nytt folk, mysit med Robin, solat, gått lite i skolan och tittat på när erik städat hela lägenheten.
Idag ska jag försöka bli klar med det sista till skolan, snart går jag ut första året på gymnasiet. helt galet vad fort det har gått.

Stockholm igen

[en härlig bild på mig och Robin från hotellrummet innan vi gick till stureplan igår, haha]
'
Min helg har varit underbar.
I fredags åkte jag och Robin hem till min mamma och pappa för att sova där. Tidigt lördag morgon åkte vi upp till Stockholm där jag och min underbara gick på skansen, strosade på stureplan, åt fint och sov i ett lyxigt hotellrum! Hur underbart som helst. Det var Robins 22års present från mig och mina föräldrar :]
Vi kom hem runt 4 idag och sen dess har vi bara gått en promenad och tagit det lugnt. Det har varit hur varmt som helst idag, härligt!

Bloggtorka

Har inte så mycket att blogga om längre. Förutom det faktum att jag, Ebba och Ellen åkte lite spontant till Stockholm. Vi gick på Skansen, åt gott och strosade. Mest för att Ellen ska fota apor som slutprojekt den här terminen. Extremt kul hade vi iaf! Värd dag
Lite synd att det är röd dag, alltså söndag enligt tåg och buss, så jag fick gå upp 04.45. Ta bussen 05.55, strosa runt i örebro i en och en halv timma innan bussen till Stockholm gick.
Bilder slänger jag nog upp så fort ellen skickat några

-

Jag kan inte ladda upp bilder på blogg.se? Vad är problemet, förstår inte!
Ger upp efter flera försök och ger mig på att göra ny header istället

Project

Fotade om häst projektet idag, denna gång på min mosters häst som var betydligt mycket större och finare. Åh så underbart söt hon var. Det gick hur bra som helst och bilderna slänger jag upp imorgon!

10 kilo på 5 månader

Duktiga lilla jag har gått ner 10 kilo sen 1a januari, nu har jag bara 13 kvar!

Horse 2

Tre redigerade bilder sen jag fotade Nicole. Min lärare är inte nöjd och tycker att jag ska fotografera om, det tänker jag dock inte göra haha. Själv är jag nöjd!
Nicole var riktigt bra modell, det trodde hon nog inte ens själv! ;]

Horse

Har spenderat eftermiddagen/kvällen i en hästhage tillsammans med Nicole och Sara för att fota Nicole.
Bilderna blev hyffsat bra men ordentligt orkar jag inte redigera dom förrän i skolan på fredag! Då slänger jag nog upp flera. tjolahopp vad bra ett projektarbete kan gå trots en massa inställda tider, byten av hästar och ett pinsamt samtal till en ridskola. ja, vi hade extrem tur med vädret och bra blev det ju tillslut :]

Valborg

Jag hade en sjukt trevlig valborg! Gick till brasan med toppentjejer och sen festade vi med massa annat folk. Bjuder på bilder senare :]
'
förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen, ska försöka bättra mig!

RSS 2.0