Jag ska, jag ska...

Ibland får jag ångest när bloggen hamnar åt sidan, ibland tänker jag "å andra sidan kanske folk tror att jag har ett liv när jag inte har tid att blogga".
Jag har tid, ibland... 
Bilder har jag tagit också. Jag har fotat våran nya kattunge, riddarspel en timma utanför stockholm, min favoritkille och en massa annat skroffs. Jag ska lägga upp alla dessa. Så fort jag får tid, nej oj, lust att göra det. Efter sommaren kanske? flyttar faktiskt på tisdag, datorn åker väll ner imorgon.
'
Ikväll ska jag bara vara. Tillsammans med min underbara såklart. Tänk att vi har varit tillsammans 6 månader idag. Inte så långt ändå kanske, fast allt är ju relativt..

De små


Några bilder på de små från mini semestern vi hade onsdag. fredag förra veckan. Bilderna är oderigerade eftersom att skoldatorn är inlämnad och jag inte har tillgång till photoshop... Men visst är de sötare när de får vara som de är. kärlek i 4 bilder

on its way!

Det kommer, det kommer! idag ska jag lägga upp bilder. Dels från midsommar och mini semestern med min mamma och de tre minsta barnen! Lovar!
så fort jag lär mig nya blogg.se... jag menar, vad i helvete?

Så länge länkar jag världens bästa blogg: http://eelinwall.blogspot.se/
Läs hennes inspirerande inlägg om viktminskning och allt annat hon skriver om, världens bästa tjej

RSS 2.0