Sommarjobb

[har fortfarande inga bilder, måste ut och fota!]
Jag har sommarjobb! För första gången i hela mitt liv haha. Vill inte jobba igentligen, men bor man i lägenhet så är alla pengar nödvändiga pengar. tjänar 10 000 (!!) och för det ska jag köpa antingen ett fish-eye objektiv eller skämma bort min underbara sambo. återstår att se.
'
För övrigt stod jag i köksfönstret och tittade på alla studenter när de åkte studentvagn, första parkett från det fönstret ska ni veta. två år kvar, kom igen nu!

Onsdag

Härligt, en Tyck-synd-om-mig-för-jag-bråkar-med-någon-och-mår-uselt kväll!
Inga bilder har jag heller, oh why.
Jag som inte skulle blogga om sådant. Skippa det? aokejdå
'
Annars då? Slutar ettan imorgon och drar på avslutningsfest/klassfest/allmänjävlafest på kvällskvisten där. Sover i örebro.
Sommarlov sen, utan sol och värme. Får hoppas att detta väder inte håller i sig. Vore jäkligt skönt med bad och grill väder!

Big Brother Finalen

Var på Big Brother finalen i Stockholm igår. Det regnade som in i helvete nästan hela tiden men vi var lika glada för det! Jag åkte dit med världens bästa sällskap; Bine, Kapten och deras kompis :]
Bilderna blev inte så bra, till mitt försvar säger jag att alla som stod bakom mig tryckte sig frammåt hela tiden så det blev skakigt som in i helvete.. menmen!
Jag som följt Big Brother sen avsnitt 1 var i himlen igårkväll/natt. Vi hade bästa platserna längst fram vid podiet, Hanna J vann, vi såg dansa pausa, markoolio och top cats live, alla deltagarna stod precis framför oss och det var uppehåll i en timma när vinnarna utsågs i alla fall!
Kom hem sent inatt, men det var värt det.
Rodney, Hanna R och Camilla var lika snygga som vanligt.
Livets kväll. Tack för mig

Todays details

JB- galan idag. Klädde upp mig, med fluga och grejer! Det var rätt kul och det visades hur fina bilder/filmer som helst.
Åt sallad på stan med Ellen, Ebba och Julia efteråt. Ikväll hälsar jag och Robin på hos hans föräldrar, mysfredag ♥

RSS 2.0